{}
Complementary Content
Tools
 

Raiffeisen najaktivnija banka izdavalac finansijskih instrumenata u BiH u 2018. godini

 

• Nagrada Evropske banke za obnovu i razvoj

 

(Sarajevo, 08.05.2019.) – „Istinski nas raduje što smo dobitnik jednog ovakvog prestižnog priznanja koje dodatno potvrđuje da smo na pravom putu kada je riječ o aktivnostima u segmentu investicijskog bankarstva. Kao jedan od vodećih profesionalnih brokera na tržištu nudimo kupovinu i prodaju finansijskih instrumenata kako lokalno, tako i na međunarodnom nivou. Dodatno, nagrada za Raiffeisen predstavlja motivirajući faktor da nastavimo raditi na unapređenju kvaliteta usluga za klijente“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao da Raiffeisen kontinuirano nastoji biti profesionalan partner svojim klijentima koji se uvijek mogu osloniti na savjetodavne usluge i podršku stručnog i iskusnog tima Banke.

Nagradu za Najaktivniju banku izdavaoca finansijskih instrumenata u 2018. godini je Raiffeisen banci u Bosni i Hercegovini dodijelila Evropska banka za obnovu i razvoj u okviru Trade Facilitation Programme-a. 

Ove godine svečana ceremonija dodjele nagrada je upriličena u okviru Godišnjeg sastanka i Poslovnog foruma EBRD-a koji se održavaju u Sarajevu. Riječ je o izuzetno značajnom događaju kojem prisustvuje veliki broj predstavnika međunarodne poslovne zajednice, investitora, visokih vladinih zvaničnika te drugih učesnika iz poslovnog svijeta. Flagship partner ovogodišnjeg Foruma je Raiffeisen Bank International.

Na vrh