{}
Complementary Content
Tools
 

Raiffeisen drugu godinu zaredom „Najbolja digitalna banka u BiH“

 

• Priznanje renomiranog magazina Global Finance

 

(Sarajevo, 06.09.2018.) – „Tehnološki napredak pred nas postavlja izazov da prateći digitalne trendove idemo u korak s vremenom. Raiffeisen banka spremno prihvaća izazove digitalnog bankarstva i prilagođava svoju ponudu klijentima kako bi im omogućila jednostavnije i brže vršenje transakcija. Kao dobitnik ovog priznanja to dokazujemo stalnim inovacijama u ponudi naših usluga“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao da je banka prošle godine uvela uslugu Bankarstvo na Viberu, dok je ove godine implementirana usluga „m-plati“ koja omogućava plaćanje pametnim telefonom bez keša, kartice i interneta što Raiffeisen čini prvom bankom na bh. tržištu koja je ponudila ovu uslugu.

Dobitnici ovog prestižnog Global Finance priznanja odabrani su na osnovu niza kriterija kao što su jačina strategije za privlačenje i pružanje usluge novim digitalnim klijentima, rast broja digitalnih klijenata, sveobuhvatnost ponude, te benefiti digitalnih inicijativa.

Internacionalni magazin Global Finance osnovan je 1987. godine i ima oko 50.000 čitalaca u 189 zemalja. Global Finance redovno vrši odabir najboljih banaka te drugih pružaoca finansijskih usluga, a ove nagrade su postale standarad izvrsnosti u globalnoj finansijskoj zajednici.  

Na vrh