{}
Complementary Content
Tools

Pogodnosti za korisnike Raiffeisen kartica

Saznajte više

 

Korisnici Raiffeisen kartica od sada mogu uživati i u dodatnim pogodnostima i popustima. Više detalja otkrijte u nastavku.

Pogodnosti za korisnike Raiffeisen Mastercard® kartica

 • Online donacije za djecu koja odrastaju u porodicama SOS Dječijih sela u BiH
  • Mjesečnom donacijom korištenjem Raiffeisen Mastercard kartica u iznosu koji odaberete putem platforme ww.sos-ds-ba podrži djecu koja odrastaju u porodicama SOS Dječijih sela u BiH, a Mastercard će donirati isti iznos tvoje prve donacije.

   Kampanja traje od 01.12.2023. do 29.02.2024. godine.


   Više pročitajte na www.mastercard.ba

 • Pogodnosti beskontaktnog plaćanja putem aplikacije m-plati
  • Izvršite najmanje 5 transakcija korištenjem Raiffeisen Mastercard® kartica putem aplikacije m-plati u bilo kojem iznosu i ostvarite povrat novca u vrijednosti od 5 KM, i do 3 puta tokom trajanja ponude.

   Ponuda važi od 01.11. do 31.12.2023.   Više informacija potražite na www.mastercard.ba, a pravila za učešće možete pogledati OVDJE

 • Pogodnosti na Jahorini
  • Ostvarite 10% popusta u sezoni na kupljenu šestodnevnu ski kartu korištenjem Raiffeisen Mastercard® kartica putem webshop.oc-jahorina.com. 

   Ponuda traje u periodu trajanja ski sezone od 01.11.2023. do 31.03.2024, ili do isteka sredstava.


   Više informacija o ponudi dostupno je na linku.
    

 • Pogodnosti za korisnike Raiffeisen Mastercard® kartica kroz Bin Bin aplikaciju
  • Preuzmite po prvi put BinBin aplikaciju i dopunite korisnički račun korištenjem registrovanih Raiffeisen Mastercard® kartica i osvojite 10 KM dopune gratis.

   Ponuda važi od 01.11.2023. do isteka sredstava predviđenih promocijom, odnosno za prvih 2000 korisnika.

    

   Više informacija o ponudi dostupno je na www.mastercard.ba

 • Pogodnosti u Cinestar kinima
  • Koristite Raiffeisen Mastercard® karticu za online kupovinu minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film koji se prikazuje u CineStar kinima u Bosni i Hercegovini ponedjeljkom i na poklon dobijate kupon za gratis ulaznicu za narednu posjetu kinu.

   DODATNO: Svakog vikenda plaćajući kino ulaznice putem aplikacije m-plati Raiffeisen banke koristeći svoju Mastercard karticu, za bilo koju 2D projekciju dobijate drugu ulaznicu gratis (1+1 Gratis). 

   Pogodnosti se odnose na online kupovinu ulaznica za projekcije u CineStar kinima u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Bihaću, Zenici i Prijedoru.

   Ponuda važi do 31.12.2023. godine. 

Pogodnosti za korisnike Raiffeisen Visa kartica

   

  Na vrh