{}
Complementary Content
Tools

Dovoljna je samo Vaša potvrda i račun je plaćen!

 

Usluga Režije na klik je dostupna u okviru aplikacije Internet bankarstvo za fizička lica ili Raiffeisen bankarstva na Viberu.

Jednostavna, jednokratna aktivacija usluge se vrši unošenjem šifre korisnika/potrošača koja se nalazi na režijskom računu.

Banka će za svaki naredni račun nakon registracije za uslugu pripremiti nalog koji je unaprijed popunjen svim potrebnim podacima. Odnosno, prilikom logovanja u aplikaciju Banka će klijentu dospjele režijske račune prikazati u formi naloga.

Da bi račun bio plaćen neophodna je samo potvrda klijenta u okviru aplikacije.

Registracijom usluge se ne mijenja dosadašnji način isporuke režijskih računa, što znači da će korisnik usluga i dalje dobivati račun za električnu energiju na željenu adresu. 

Usluga je trenutno dostupna za račune JP Elektroprivreda BiH.

Dodatna napomena: Plaćanje računa za struju korištenjem usluge „Režije na klik“ za klijente koji se do 09.05.2019. godine registruju za uslugu e-račun JP Elektroprivreda BiH je besplatno* u periodu od godinu dana.

* Povrat naknade za transakciju će biti izvršen na Vaš račun u toku narednog mjeseca.

 

Raiffeisen Web Call

 

Klikom na dugme Web Call aktivirat ćete uslugu Raiffeisen Web Call  i ostvariti besplatan poziv prema našim operaterima u Kontakt centru.


 

 

Na vrh