{}
Complementary Content
Tools
 

Ljepši praznici uz donacije Raiffeisen banke

 

• Finansijska podrška radu četiri udruženja u ukupnom iznosu od 40.000 KM

 

„U skladu s našom misijom djelujemo na društveno odgovoran način kako bismo dugoročno doprinijeli dobrobiti zajednice na tržištu na kojem poslujemo. Kao odgovoran bankar nastojimo adekvatno adresirati društvena pitanja i minimizirati društvene probleme. To znači da su ljudi u središtu svih naših aktivnosti, te nas posebno raduje što smo u vrijeme praznika u prilici podržati rad četiri organizacije čiji su fokus najosjetljivije kategorije društva. Ovo je vrijeme darivanja, radosti i topline, te iskreno vjerujem da će na ovaj način svakodnevnica za korisnike udruženja biti ugodnija, a praznici veseliji“, izjavio je James Stewart, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.


Povodom novogodišnjih i vjerskih praznika Raiffeisen banka je donacijama od po 10.000 KM finansijski podržala rad četiri uruženja i to: Regionalno udruženje distrofičara Prijedor, Udruženje roditelja i djece s posebnim potrebama „Hrabro srce“ Banja Luka, Udruženje „Edukacija za sve“ Sarajevo, te Udruženje centar ProReha Sarajevo. 


Raiffeisen banka još od 2012. godine povodom praznika donira sredstva umjesto slanja čestitki klijentima i poslovnim partnerima. Na ovaj način Banka doprinosi i zaštiti okoliša obzirom da sada umjesto papirne koristi elektronsku verziju čestitki. Realizaciju ovog projekta podržavanju i lojalni Raiffeisen klijenti iskazujući svoje povjerenje u svakodnevnom poslovanju s Bankom. 


 

Na vrh