{}
Complementary Content
Tools

Pogodnosti za korisnike Raiffeisen kartica

Saznajte više

 

Korisnici Raiffeisen kartica od sada mogu uživati i u dodatnim pogodnostima i popustima. Više detalja otkrijte u nastavku.

Pogodnosti za korisnike Raiffeisen Mastercard® kartica

 • Zimske pogodnosti za sve Mastercard korisnike
  • I ove zimske sezone Mastercard je pripremio pogodnosti za svoje korisnike u saradnji sa OC Jahorina i OC Bjelašnica. Stoga prepustite se zimskoj čaroliji na BiH olimpijskim planinama i uživajte u dodatnim benefitima pomoću jedne kartice koja vam pruža brojne mogućnosti. Više detalja o ponudi pogledajte OVDJE

 • Mastercard i SOS Dječija sela u BiH. Prijateljstvo je da traje. Doniraj redovno.
  • Mastercard u BiH u saradnji sa internacionalnom humanitarnom organizacijom SOS Dječija sela u BiH, drugu godinu za redom pokreće kampanju podrške online donacija putem web platforme https://sos-ds.ba/doniraj/

   Imajući u vidu važnost korištenja digitalnih tehnologija u filantropske svrhe i stvaranja boljih prilika za djecu i roditelje koji žive u porodicama SOS Dječijih sela u BiH, svaki Mastercard korisnik doniranjem simboličnih sredstava može dati lični doprinos kroz redovne online donacije a Mastercard će s ciljem snažnijeg doprinosa donirati isti iznos za svaku prvu donaciju korisnika u periodu od 12.12.2022. do 28.02.2023. godine.

   Sredstva prikupljena i uvećana od strane Mastercarda biće usmjerena za još kvalitetnije uslove života djece i roditelja u porodicama SOS Dječijih sela u BiH.

 

Na vrh