{}
Complementary Content
Tools

Pogodnosti za korisnike Raiffeisen kartica

Saznajte više

 

Korisnici Raiffeisen kartica od sada mogu uživati i u dodatnim pogodnostima i popustima. Više detalja otkrijte u nastavku.

Pogodnosti za korisnike Raiffeisen Mastercard® kartica

 • Pogodnosti u Cinestar kinima
  • Koristite Raiffeisen Mastercard® karticu za online kupovinu minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film koji se prikazuje u CineStar kinima u Bosni i Hercegovini ponedjeljkom i na poklon dobijate kupon za gratis ulaznicu za narednu posjetu kinu.

   DODATNO: Svakog vikenda plaćajući kino ulaznice putem aplikacije m-plati Raiffeisen banke koristeći svoju Mastercard karticu, za bilo koju 2D projekciju dobijate drugu ulaznicu gratis (1+1 Gratis). 

   Pogodnosti se odnose na online kupovinu ulaznica za projekcije u CineStar kinima u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Bihaću, Zenici i Prijedoru.

   Ponuda važi do 31.12.2023. godine. 

 • Pogodnosti za korisnike Raiffeisen Mastercard® kartica kroz Bin Bin aplikaciju
  • Dopunite Vaše korisničke račune sačuvanim Raiffeisen Mastercard® karticama kroz BinBin aplikaciju, prema skali: 

   • Za dopunu u iznosu od 5 do 10 KM, dodatnih 1 KM dopune
   • Za dopunu u iznosu od 10 do 15 KM, dodatnih 2 KM dopune
   • Za dopunu u iznosu od 15 do 20 KM, dodatnih 3 KM dopune

   Ponuda važi od 07.08. do isteka zaliha predviđenih promocijom. 


   Više informacija o ponudi dostupno je na linku.

 • Ostvarite bonus u vrijednosti od 25% na CentroCard
  • Dopunite CentroCard račun ili E-kartu sa 10 KM i više korištenjem Raiffeisen Mastercard® kartica i ostvarite bonus u vrijednosti od 25% na korisničkom računu.

   Ponuda traje do 30.09.2023.


   Više informacija o ponudi dostupno je na linku.

 • Osvojite vaučer u vrijednosti od 10 KM prilikom kupovine karte za vožnju gondolom na Poljicama Jahorina
  • Kupite kartu korištenjem Raiffeisen Mastercard® kartica za vožnju gondolom na Poljicama Jahorina i osvojite poklon vaučer u vrijednosti od 10 KM, koji možete iskoristiti za osvježenje u Olimpijskom baru ili spuštanje planinskim bobom.

   Vaučeri se mogu iskoristiti uz dnevnu ili noćnu vožnju. 

   Period važenja ponude: ljetna sezona 2023.


   Više informacija o ponudi dostupno je na linku.

Pogodnosti za korisnike Raiffeisen Visa kartica

 • Ostvarite popust do 40% na online kurseve
  • edX 

   Online individualni kursevi na edX platformi su za one koji uvijek traže nešto drugačije od klasičnog modela učenja. Pored nekonvencionalnog pristupa, edX nudi široku paletu kurseva. Za korisnike Raiffeisen Visa kartica, svi kursevi su dostupni sa 15% popusta uz specijalni kod VISA15.
   Ponudu možete iskoristiti do 30. septembra 2023. godine.
   Više detalja pronađite ovdje.

   GetSmarter

   GetSmarter nudi najzanimljivije i najnaprednije nastavne oblasti za 2023. u svojim online kursevima. Odaberite šta Vam se najviše dopada i naučite nešto novo! 
   Korisnici Raiffeisen Visa kartica ostvaruju 15% popusta na kratkotrajne online kurseve uz specijalni kod 2UESGSVISA15. Ponudu možete iskoristiti do 30. septembra 2023. godine. 
   Više detalja pronađite ovdje.

   Emeritus 

   Emeritus website nudi više od deset različitih oblasti učenja – neka od njih će sigurno biti i po vašoj mjeri. Možda će Vam ovaj kurs donijeti nešto što će drastično promijeniti vaš pogled na izabrano zanimanje. Da bismo učinili vaše učenje prijatnijim, korisnici Raiffeisen Visa kartica dobijaju 10% popusta na odabrane kurseve. Ponudu možete iskoristiti do 30. septembra 2023.godine. 
   Više detalja pronađite ovdje.

   Skillshare 

   Da li želite da se oprobate kao dizajner, ilustrator ili fotograf? Skillshare platforma je namijenjena baš za to. Kada se prijavite za članstvo, dobijate pristup hiljadama inspirativnih video klipova i tutorijala. Uz Raiffeisen Visa karticu sve ovo zvuči još bolje: 40% popusta na godišnje članstvo za svaki kurs koji vam se dopada. Ponudu možete iskoristiti do 30. septembra 2023. godine. 
   Više detalja pronađite ovdje.

    

   Više informacija o ponudi dostupno je na linku.
    

 

Na vrh