{}
Complementary Content
Tools

Efikasnije upravljanje likvidnošću i troškovima

 

Ukoliko želite objediniti svoje finansije i sa centralnog mjesta upravljati likvidnošću svojih povezanih društava bez obzira na njihovo sjedište - upravo iz tog razloga kreirali smo posebne usluge platnog prometa.

Prednosti

 • Efikasnije upravljanje likvidnošću

  Efikasnije upravljanje likvidnošću

  Centralizacija poslova plaćanja

 • Dinamičnije poslovanje

  Dinamičnije poslovanje

  Jedno mjesto pristupa svim Vašim računima

 • Troškovno racionalnije poslovanje

  Troškovno racionalnije poslovanje

  Korištenje pogodnosti grupne povezanosti

Kontaktirajte me

 

Popunite formu Kontaktirajte me> kako bismo pronašli najbolje rješenje za Vaše potrebe. 


Napomena: Popunjavanje iste je u potpunosti neobavezujućeg karaktera.

Ugovorite sastanak

 

Koristeći formu u nastavku Ugovorite sastanak u Banci kako bismo pronašli najbolje rješenje za Vaše potrebe. 

Podrška Vašem poslovanju

 • Cash Management International (CMI)
  • Usluga CMI omogućava centralizovano poslovanje upravljanja računima i plaćanjima na nivou Grupacije. CMI se ugovara centralizovano preko Raiffeisen Bank International Austrija. Jedno mjesto pristupa svim računima daje Vam mogućnost da s jednog mjesta inicirate platne naloge i primate izvode za sve račune otvorene u Raiffeisen grupi i kod banaka partnera

 • Poslovanje putem SWIFT mreže
  • SWIFT MT101


   Korištenjem usluge SWIFT MT101 omogućavamo Vam dostavljanje naloga za plaćanje u formatu finansijske poruke MT101 sa SWIFT adrese banke u inostranstvu u skladu sa Vašom instrukcijom i zaključenim Ugovorom za korištenje ove usluge. Primjer popunjavanja polja SWIFT MT101 naloga za domaći i međunarodni platni promet možete preuzeti ovdje>.

   Ukoliko je vaša matična kompanija SCORE korisnik dajemo Vam mogućnost dostave naloga u SWIFT formatu MT101 sa SWIFT adrese SCORE korisnika u skladu sa Vašim instrukcijama.

   SWIFT MT940

   Bez obzira gdje se u inostranstvu nalazi Vaša matična kuća pružamo Vam mogućnost dostavljanja izvoda o stanju i promjenama po računu na banku u inostranstvu prema Vašim instrukcijama. Imate mogućnost odabira dostave izvoda svaki dan bez obzira da li ste imali promejna po računu ili samo na dane kada ste imali transakcije po računu.

   Za korištenje usluge SWIFT MT940 potrebno je Banci dostaviti zahtjev na memorandumu preduzeća.

Instrukcija za isplatu mjesečnih primanja

 

U cilju optimizacije procesa i poboljšanja kvaliteta usluge, te pojednostavljenja i povećanja sigurnosti razmjene podataka, Raiffeisen banka je kreirala formu spiska za isplate mjesečnih primanja u elektronskoj formi, koja će Vam osigurati brže, jednostavnije i sigurnije evidentiranje mjesečnih primanja Vaših zaposlenika. 

Na vrh