{}
Complementary Content
Tools

Za život sa privilegijama

Mastercard® World Elite kartice

Saznajte više

Apliciraj online

 

Aplicirajte za Vašu Premium debitnu karticu i Paket usluga već sada! Raiffeisen banka je omogućila podnošenje online zahtjeva za debitne kartice, uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom preuzimanja kartice.

 

Jeste li spremni za shopping na -20?

 

Svi korisnici Raiffeisen Mastercard debitnih i kreditnih kartica za fizička lica koji u odabranim prodavnicama obave plaćanje navedenim karticama ili mobitelom putem usluge m-plati na Raiffeisen POS terminalu ostvaruju 20% popusta prilikom kupovine!

Više informacija o navedenoj pogodnosti saznajte klikom OVDJE.

Mastercard World Elite kartice

 

Postigli ste mnogo!

Zašto vrijeme ne bi koristili za stvari u kojima uživate?

Zašto ne biste svojim željama dali prostora da narastu i prepustili nama da Vam pomognemo u njihovom ispunjenju?

Bilo da tražite prestižne kartice, mogućnost ulaganja sredstava, usluge osobnog asistenta ili ponudu osiguranja, Raiffeisen Premium bankarstvo će Vam pružiti vrhunsku uslugu.

Pred Vama se nalaze najnovije Premium kartice u izdanju Raiffeisen banke - Mastercard® World Elite debitna i kreditna kartica. Ove kartice nude neograničene mogućnosti i pružaju jedinstvene privilegije bilo da ih koristite u svakodnevnim situacijama ili na putovanjima širom svijeta.

mastercard world elite kartice

Putujte bezbrižno uz Mastercard Elite karticu

 • Putno zdravstveno osiguranje

  Osiguranje prtljaga u slučaju kašnjenja ili gubitka prtljaga tokom ili nakon putovanja

  Pokriće rizika otkaza ugovorenog turističkog putovanja prije početka putovanja ili prekida već započetog putovanja

 • Vaš digitalni čuvar uvijek uz vas

  Vaš digitalni čuvar uvijek uz vas

  Registrujte se putem CloseCircle aplikacije uz Mastercard World Elite karticu naše banke klikom OVDJE i osigurajte sebi Digital Bodyguard uslugu, savjetnika za bezbjednost bilo kada i bilo gdje, bez dodatnih troškova.
  CloseCircle aplikacija kombinuje vrhunsku tehnologiju praćenja i upozorenja sa prvoklasnim znanjem o sigurnosti, stručnošću i sposobnošću da članovima pruži 24/7 VIP nivo zaštite. Usluga je dostupna korisnicima Raiffeisen Mastercard® World Elite kartica bez dodatnih troškova do 30.06.2022. godine.

 • Vijesti iz prve ruke

  Vijesti iz prve ruke

  Kreirajte svoj PressReader korisnički račun i uz Raiffeisen Mastercard® World Elite karticu uživajte u besplatnom pristupu hiljadama svjetskih novina i časopisa. Uz Vašu Raiffeisen Mastercard World Elite karticu možete pristupiti PressReader aplikaciji klikom OVDJE i preuzeti svjetske časopise bez dodatnih troškova do 30.06.2022. godine.

Concierge usluga

 

Personalizovana Concierge usluga kada god Vam zatreba!

Bilo da želite da doživite iskustvo o kome cijeli život maštate ili Vam je potrebna pomoć kod planiranja idealnog odmora, Mastercard concierge specijalisti će Vam rado pomoći.

 

concierge usluga premium bankarstvo

Možda Vam je potrebna pomoć da kupite karte za koncert koji je rasprodan prije 5 dana i koje je nemoguće pronaći ili možda želite prebaciti niz manjih poslova na osobnog asistenta i fokusirati se na ono što je stvarno važno? I u tim situacijama su Vam concierge specijalisti na raspolaganju preuzevši zadatke poput rezervacije večere, organizovanja prevoza ili pronalaska nekoga ko će pričuvati djecu.

poziv

Sve Vam je to dostupno na dohvat ruke uz samo jedan poziv na broj +387 33 755 046 gdje će Vam biti pružena potrebna podrška u zavisnosti od zahtjeva koji imate.

Boingo Wi-Fi usluga

 

Ostanite u kontaktu sa najmilijim sa Boingo Wi-Fi uslugom za korisnike Mastercard kartica!

Bilo da ste u pokretu zbog posla ili odmarate, Raiffeisen i Mastercard Vam omogućavaju da ostanete u kontaktu sa ljudima i stvarima koje su Vam najbitnije.

 

wi-fiOstanite u kontaktu dijeljenjem nezaboravnih iskustava sa pristupom na više od 1 milion hotspot lokacija širom svijeta sa Boingo Wi-Fi uslugom za korisnike Mastercard kartica.

mobilni uredjajiMožete biti konektovani na do četiri uređaja uključujući mobilne telefone, tablete i laptope.

bez dodatnih troskovaUz Mastercard World Elite karticu, ovu uslugu možete koristiti bez dodatnih troškova i naknada za roaming.

 

Da biste koristili ovu uslugu potrebno je da kreirate Boingo korisnički račun što možete učiniti klikom ovdje.
Sa svojim računom možete koristiti raspoložive mreže koje nudi Boingo i njihovi partneri. Listu lokacija možete pronaći na ovoj web stranici.

 

LoungeKey usluga

 

Opustite se prije leta uz LoungeKey!

Mastercard World Elite kartica Vam omogućava pristup na preko 900 aerodromskih biznis salona širom svijeta. Pretvorite svoje iskustvo na aerodromu u uživanje tako što ćete vrijeme prije leta provesti u atmosferi spokoja i bezbrižnosti na jednom od poslovnih salona uključenih u ponudu.

Da biste koristili usluge jednog od biznis salona na aerodromima, dovoljno je da na ulazu u biznis salon zaposlenicima pokažete Vašu Mastercard World Elite karticu.

Listu raspoloživih biznis salona na aerodromima koje možete koristiti bez naknade ili uz popust, pronaći na web stranici ili LoungKeyApp aplikaciji za Vaš pametni telefon.

(prije korištenja aplikacije potrebno je da na web stranici www.loungekey.com kreirate vlastitu šifru za ovu aplikaciju)

Na vrh