{}
Complementary Content
Tools

Pritužbe / pohvale / prijedlozi

 

Poštovani klijenti,

Vaše zadovoljstvo našim uslugama cilj je kojem smo posvećeni u svakom aspektu našeg poslovanja. 

Bilo da se radi o iskazivanju zadovoljstva ili nezadovoljstva našom uslugom, jako cijenimo Vaše mišljenje i bili bismo Vam zahvalni  da nam kažete isto.

Svi prigovori, prijedlozi i pohvale koje dobijemo od naših klijenata predstavljaju nam važne smjernice za dalje unapređenje, stoga ih redovno detaljno analiziramo i na osnovu njih poduzimamo korektivne aktivnosti.

Ukoliko nam želite uputiti pritužbu ili prigovor u vezi s poslovanjem ili bankarskim uslugama, to možete učiniti na nekoliko načina:

> popunjavanjem online obrasca „Pritužbe, prijedlozi i pohvale” na ovom linku>

> slanjem pisma na Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina, na adresu Zmaja od Bosne bb, 71000 Sarajevo, sa naznakom “Grupa za rješavanje pritužbi klijenata”

> popunjavanjem obrasca „Pritužbe, prijedlozi, pohvale“ koji možete zatražiti od našeg zaposlenika u poslovnici i ubaciti  ga u kutiju namijenjenu za to koja se nalazi u svakoj našoj poslovnici

> pozivom na broj Raiffeisen direkt info: 081 92 92 92

Na ovaj način Banka zaprima i eventualne prigovore koji se odnose na dobavljače/potencijalne dobavljače.

Napominjemo da ce sve informacije koje dobijemo od Vas, kao i Vaši lični podaci biti tretirani kao povjerljivi.

 

S poštovanjem,

Vaša Raiffeisen BANK

Imate mišljenje - želimo ga čuti!

 

Zadovoljstvo naših klijenata nam je uvijek na prvom mjestu, zato želimo sve vaše prijedloge, razmišljanja, molbe i pritužbe uzeti u obzir, razmotriti i odgovoriti u što kraćem roku, a u skladu sa važećim propisima regulatornih tijela.
Sve ove informacije su nam od izuzetnog značaja i predstavljaju daljnje smjernice za unapređenje poslovanja, stoga ih detaljno analiziramo i na osnovu njih poduzimamo konkretne akcije.
Bitno nam je da svi naši postojeći, kao i budući klijenti znaju da ćemo sve prijedloge, pritužbe, molbe ili mišljenja pregledati, razmotriti, analizirati u što kraćem roku.

Proces postupanja sa zaprimljenim prijedlogom/prituzbom/molbom pogledajte klikom OVDJE.

Raiffeisen Web Call

 

Klikom na dugme Web Call aktivirat ćete uslugu Raiffeisen Web Call  i ostvariti besplatan poziv prema našim operaterima u Kontakt centru.


 

 

Na vrh