{}
Complementary Content
Tools

Učinite ostvarenje uspjeha mogućim

Postanite klijent do 31.12.2023. godine i ostvarite benefit

Saznajte više

Paketi usluga

 

Sa Raiffeisen Paketom usluga možete raditi stvari koje volite a banka će uraditi ostalo. Uživajte u prednostima kao što su popusti zasnovani na broju obavljenih transakcija, podršci 24/7 i mnogim drugim. 


Aplicirajte online za transakcijski račun i birajte Paket po Vašoj mjeri bez naknade u trajanju od 6 mjeseci.

 

 

Osnovne informacije

 • POPUST NA NAKNADU ZA PAKET
  • sme

   Štedite novac sa svakom transakcijom

   Uložite energiju u stvari koje su zaista važne - Vaše uposlenike i klijente. Poštedite se brige oko upravljanja sa nekoliko računa i iskoristite naše popuste koje ostvarujete na osnovu broja obavljenih transakcija. Naš MEDIUM Paket usluga je sve što vam je potrebno.

 • PODRŠKA 24/7
  • sme

   Stalna podrška tokom dana

   Osigurajte si više vremena za važne stvari u životu: Vaše preduzeće i Vašu porodicu. Šta ako Vam nešto zatreba mimo radnog vremena? Nema problema. Tu smo kada god Vam je to potrebno. Non-stop, čak i nakon radnog vremena. 24 sata na dan 7 dana u sedmici.

 • SIGURNOST
  • sme

   Brinemo o Vašem novcu i Vašim podacima

   Kada su u pitanju Vaš novac i Vaši podaci, potreban Vam je snažan i pouzdan partner koji će biti uz Vas. Mi smo dio Raiffeisen porodice, najbolje banke u Srednjoj i Istočnoj Evropi. Pružamo usluge za 16,8 miliona klijenata u 2.000 poslovnica u corporate, retail i investicionom bankarstvu.

   nagrade

Detalji o paketima

 

Ovo su naši Paketi za mala i srednja preduzeća. Bez obzira da li se radi o startup-u ili postojećem preduzeću imamo za svakoga po nešto. Ukoliko aplicirate on line za transakcijski račun možete birati Paket po Vašoj mjeri bez naknade u trajanju od 6 mjeseci.

paketi usluga

* Realizacija plaćanja putem Internet bankarstva za pravna lica BEZ NAKNADE se ne odnosi na plaćanje naloga iznad 10.000 KM i plaćanje naloga 
sa opcijom "HITNO-brzi prenos sredstava na račun druge banke."
** Npr. ako standardna naknada za obradu kredita iznosi 1,50%, popust od 20 procentnih poena se obračunava na sljedeći način: 1,50% - 20 
procentnih poena = nova niža naknada za obradu kredita 1,30%
*** Prosječno mjesečno kreditno zaduženje uključuje sljedeće proizvode u Raiffeisen banci: iskorišteni limit po transakcijskom računu, 
iskorišteni limit po business kartici i kredit.

Kako podnijeti zahtjev?

Aplicirajte online

Aplicirajte online

Prvo Vas usmjeravamo na naš on line proces podnošenja zahtjeva. Potom tražimo od Vas da popunite osnovne podatke kako bi započeli sa procesom.

Popunite Vaš zahtjev

Popunite Vaš zahtjev

Nakon toga želimo da saznamo nešto o Vašem poslu. Potrebno je da popunite, potpišete i priložite dokumente koje ste unaprijed pripremili. Za ovo je potrebno malo Vašeg vremena i pažnje. Pobrinite se da imate pri ruci potrebne dokumente.

Potpišite dokumentaciju u filijali

Potpišite dokumentaciju u filijali

Na kraju analiziramo Vaše dokumente koje ste priložili uz zahtjev. Potom Vas pozivamo da potpišete ugovor u Vama najbližoj poslovnici.

Aplicirajte online za transakcijski račun i birajte Paket po Vašoj mjeri bez naknade u trajanju od 6 mjeseci!

Proizvodi i usluge unutar Paketa

 • Transakcijski račun
  • trn
   Račun koji banka otvara pravnim licima za obavljanje poslova unutrašnjeg platnog prometa. Poslovi platnog prometa obavljaju se za gotovinsko i bezgotovinsko plaćanje, a na osnovu prethodno popunjenih naloga za plaćanje. 

 • Raiffeisen SMS info
  • sms info
   Omogućava putem SMS poruke direktno slanje upita o stanju transakcijskog i deviznog računa - i to 24 sata dnevno, neovisno o radnom vremenu Banke. Također, ova usluga omogućava i primanje dnevnog izvještaja o promjenama po transakcijskom računu i to u vrijeme koje klijent odabere - 08:00, 12:00 ili 16:00h.

 • RBBHnet - Internet bankarstvo za pravna lica
  • internet bankarstvo pravna lica
   Usluga koja omogućava direktan pristup računima preduzeća 24h dnevno, bez obzira na radno vrijeme Banke, te uz maksimalnu sigurnost i primjenu najsavremenijih zaštitnih tehnologija.

 • Business kartica
  • business kartica
   Kartica namjenjena firmama za sigurno bezgotovinsko plaćanje roba i usluga, isplatu gotovine u zemlji i inostranstvu, u okviru ugovorenog limita potrošnje, za pravnu osobu, odnosno krajnjeg korisnika kartice. U okviru Paketa usluga moguće se opredijeliti za jednu ili više kartica u zavisnosti od kreditnog boniteta klijenta.

 • Niža naknada za obradu kredita/garancije
  • niza ks
   Prilikom apliciranja za kredit/garanciju uz Paket usluga ostvarujete pravo na nižu naknadu za obradu kredita/garancije.

 • Bez godišnje naknade na dnevno-noćnom trezoru
  • dnevno nocni trezor
   Usluga koja omogućava polog pazara na dnevno-noćnom trezoru u roku od 24h, neovisno o radnom vremenu Banke.

 • Rukovodilac poslovnog odnosa sa pravnim licima
  • rukovodilac poslovnog odnosa
   Ukoliko koristite Paket usluga PRO imate mogućnost ostvarivanja komunikacije sa Vašim Sales Manager-om u poslovnici ili Agentom Kontakt Centra (e-mail-om, telefonskim ili video pozivom), ovisno od toga koji oblik komunikacije više preferirate.

Na vrh