{}
Complementary Content
Tools

Mastercard® World Elite kartice

Aplicirajte online

Find out more

Otkrijte zašto su naši Premium klijenti bezbrižniji uz Mastercard® World Elite kartice

 

Harun Agić, CEO & Founder kompanije SmartApps:
“Često posjećujem različite destinacije, pa je veoma bitno da sam osiguran tokom putovanja. Zbog toga je moj izbor Mastercard® Elite debitna kartica jer osim jednostavnog plaćanja, mogu bezbrižno putovati uz putno zdravstveno osiguranje.”

Postanite klijent uz Paket usluga do 31.12.2023.

  • Aplicirajte online

  • Poklanjamo Vam 20 KM

  • Za 6 mjeseci ostvarite 120 KM

Aplicirajte online za debitnu karticu

 

Aplicirajte za Vašu Premium debitnu karticu i Paket usluga već sada! Raiffeisen banka je omogućila podnošenje online zahtjeva za debitne kartice, uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom preuzimanja kartice.

Aplicirajte online za kreditnu karticu

 

Aplicirajte za Vašu Mastercard World Elite kreditnu karticu već sada!

Mastercard World Elite kartice

 

Postigli ste mnogo!

Zašto vrijeme ne bi koristili za stvari u kojima uživate?

Zašto ne biste svojim željama dali prostora da narastu i prepustili nama da Vam pomognemo u njihovom ispunjenju?

Bilo da tražite prestižne kartice, mogućnost ulaganja sredstava, usluge osobnog asistenta ili ponudu osiguranja, Raiffeisen Premium bankarstvo će Vam pružiti vrhunsku uslugu.

Pred Vama se nalaze najnovije Premium kartice u izdanju Raiffeisen banke - Mastercard® World Elite debitna i kreditna kartica. Ove kartice nude neograničene mogućnosti i pružaju jedinstvene privilegije bilo da ih koristite u svakodnevnim situacijama ili na putovanjima širom svijeta.

NAPOMENA: U trenutku plaćanja karticama u izdanju Raiffeisen banke u inostranstvu u stranoj valuti, transakcija se konvertuje u KM valutu i evidentira na računu klijenta u iznosu koji je informativnog karaktera. Pri tome je prikazan iznos naplaćen/rezervisan po kursu kartične kuće (Visa ili Mastercad) za EUR valutu važećem na datum izvršenja transakcije. Nakon što izvršena transakcija dospije na obračun Banke, moguće je da prikazani iznos ovih transakcija bude naknadno promijenjen, a najduže u roku od 30 dana od stvarnog datuma izvršenja transakcije. To znači da stvarno naplaćeni iznos može biti drugačiji u zavisnosti od prodajnog kursa za devizu Raiffeisen banke koji važi na dan knjiženja, a koji se može razlikovati od kursa na dan izvršenja transakcije. 
Devizni kurs se koristi prilikom transfera novca sa računa na račun.

 

mastercard world elite kartice

Reciklirane kartice

Putujte bezbrižno uz Mastercard Elite karticu

  • Ostvarite automatski povrat novca

Concierge usluga

 

Personalizovana Concierge usluga kada god Vam zatreba!

Bilo da želite da doživite iskustvo o kome cijeli život maštate ili Vam je potrebna pomoć kod planiranja idealnog odmora, Mastercard concierge specijalisti će Vam rado pomoći.

 

concierge usluga premium bankarstvo

Možda Vam je potrebna pomoć da kupite karte za koncert koji je rasprodan prije 5 dana i koje je nemoguće pronaći ili možda želite prebaciti niz manjih poslova na osobnog asistenta i fokusirati se na ono što je stvarno važno? I u tim situacijama su Vam concierge specijalisti na raspolaganju preuzevši zadatke poput rezervacije večere, organizovanja prevoza ili pronalaska nekoga ko će pričuvati djecu.

poziv

Sve Vam je to dostupno na dohvat ruke uz samo jedan poziv na broj +387 33 755 046 gdje će Vam biti pružena potrebna podrška u zavisnosti od zahtjeva koji imate.

Boingo Wi-Fi usluga

 

Ostanite u kontaktu sa najmilijim sa Boingo Wi-Fi uslugom za korisnike Mastercard kartica!

Bilo da ste u pokretu zbog posla ili odmarate, Raiffeisen i Mastercard Vam omogućavaju da ostanete u kontaktu sa ljudima i stvarima koje su Vam najbitnije.

 

wi-fiOstanite u kontaktu dijeljenjem nezaboravnih iskustava sa pristupom na više od 1 milion hotspot lokacija širom svijeta sa Boingo Wi-Fi uslugom za korisnike Mastercard kartica.

mobilni uredjajiMožete biti konektovani na do četiri uređaja uključujući mobilne telefone, tablete i laptope.

bez dodatnih troskovaUz Mastercard World Elite karticu, ovu uslugu možete koristiti bez dodatnih troškova i naknada za roaming.

 

Da biste koristili ovu uslugu potrebno je da kreirate Boingo korisnički račun što možete učiniti klikom ovdje.
Sa svojim računom možete koristiti raspoložive mreže koje nudi Boingo i njihovi partneri. Listu lokacija možete pronaći na ovoj web stranici.

 

LoungeKey usluga

 

Opustite se prije leta uz LoungeKey!

Mastercard World Elite kartica Vam omogućava pristup na preko 900 aerodromskih biznis salona širom svijeta. Pretvorite svoje iskustvo na aerodromu u uživanje tako što ćete vrijeme prije leta provesti u atmosferi spokoja i bezbrižnosti na jednom od poslovnih salona uključenih u ponudu.

Da biste koristili usluge jednog od biznis salona na aerodromima, dovoljno je da na ulazu u biznis salon zaposlenicima pokažete Vašu Mastercard World Elite karticu.

Listu raspoloživih biznis salona na aerodromima koje možete koristiti bez naknade ili uz popust, pronaći na web stranici ili LoungKeyApp aplikaciji za Vaš pametni telefon.

(prije korištenja aplikacije potrebno je da na web stranici www.loungekey.com kreirate vlastitu šifru za ovu aplikaciju)

Top